Как да използвам Elada.info

Как да рекламирам в Elada.info?

Имате лесен начин да рекламирате Вашия сайт, бизнес, продукт, услуга или марка в нашия сайт. Сайтът Elada.info, който има хиляди посещения на ден, разполага с аудиторията, в която са и Вашите потенциални клиенти. В много сайтове трябва да заплатите високи суми за да рекламирате – стотици и дори хиляди левове на месец, но в Elada.info можете да рекламирате лесно с изпращане на един SMS!

Представяме Ви два начина:

Добавяне на рекламен линк към Вашия сайт

Елада.инфо е един от малкото сайтове, в който можете да рекламирате, като добавите рекламен линк – изключително лесно, в 3 стъпки:

  1. Трябва да имате интернет адрес който ще рекламирате (уеб страница или сайт)
  2. Регистрирайте се в Elada.info и след това влезте във Вашия профил и изберете „Добави линк„.
  3. Попълнете полетата. В полето URL адрес пействате интернет адреса на страницата от Вашия сайт. В заглавие описвате с 4-5 думи това, което искате да рекламирате. В описание описвате по-подробно, ако искате поставете и телефон. Избирате категория. В Tags попълвате няколко ключови думи. Натискате „Запазване“ и сте Готови!

Това не е всичко: Ако имате сайт, той обикновено има много страници, всяка от които описва отделна част от Вашия бизнес или отделен продукт. В Елада.info можете да рекламирате всяка една страница! Дори новините от сайта си! Дори новините от новинарски сайт – на практика всеки интернет адрес (URL).

Добавяне на статия с линк към Вашия сайт

Ако добавите статия в сайта Elada.info, тя ще се появи в лявата странична лента на уеб сайта – във всичките хиляди страници, В статията можете да добавите и един линк към Вашия сайт. Всичко това е изключително важно за SEO оптимизацията! Важно е при публикуване на статията, да прочетете и да спазите правилата, които се изписват в прозореца за публикуване, защото иначе статията няма да бъде одобрена.

За да добавите статия в elada.info, кликнете тук.

С всяка минута десетки посетители влизат в Елада.инфо, а те са Ваши потенциални клиенти! Не ги губете!

Още полезни статии: