3 причини защо не можете да свалите килограми

Всичко, което се случва систематично в ежедневието ни, има отношение към нашия духовен комфорт – а всичко ново, към дискомфорта. Това са така наречените „зона на комфорт и дискомфорт“. Когато искаме да направим някаква промяна със себе си, в което и да е отношение, задължително ще се чувстваме несигурни. Не трябва да се стряскате, защото имам една добра новина – дискомфорта е мъдър учител.

Тематиката на тази статия ще е нещо, към което голяма част от днешното общество се стреми – отслабването. В природата всички живи организми се променят само при необходимостта от това. Ще ви дам един прост пример: „Тигрите са хищници, които имат успеваемост от 20-25% при улов. Това ги задължава систематично да ловуват, за да се изхранват. Но ако всеки ден хвърляте месо на едно и също място, в продължение на 1-2 седмици, тигърът няма да има необходимост да ловува. Така съществуването му ще е сигурно и мързеливо ще си чака ежедневната дажба.“ Същото се случва и при нас, хората. Ако можеше да сме красиви и в добра физическа форма, похапвайки вредни неща, дори без никакво движение – повярвайте ми, никой нямаше да се „измъчва“ с диети и тежки тренировки. За добро или зло, няма такава магическа формула.

Прочети цялата статия тук: https://alexbodytransformation.com/блог/остлабване-съвети/79

При изписване на заглавието и етикетите "3 причини защо не можете да свалите килограми бързо отслабване онлайн тренировки отслабване ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • 3 зис`схс юь;д хе пдэеше аь яуьвсше нсвджиьпс фщиюд дшявьфуьхе дхвьтх шиехсидунс дшявьфуьхе
  • 3 м,р'ркр пдъф ке ;фгейе од илд.рйе ур.фх,д;р /ц,пф фйи.д/лдке фк.дьк й,екр,флур фйи.д/лдке
  • 3 m,r'rkr pdyf ke ;fgeje od ild.rje ur.fh,d;r /c,pf fji.d/ldke fk.dxk j,ekr,flur fji.d/ldke
  • 3 pri`ini za]o ne movete da swalite kilogrami byrzo otslabwane onlajn trenirowki otslabwane
бързо отслабване онлайн тренировки отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.