„Букса за интернет“

„Букса за интернет“ или RJ45 представлява най-често срещания конектор за свързване на мрежови кабели.Тя притежава осем пина, които служат за свързване с жилата на кабела.При стандартна букса RJ45 отделните жила на кабела имат точна подредба и тя е много важна за правилното свързване на конектора и кабела.Ако не бъдат правилно подредени може да има влошаване качеството на сигнала или дори липса на мрежа.  За свързване на кабелът с конектора се използват специални клещи, които се наричат клещи за кримпване. Препоръчително е инструментът да е качествен, защото това помага за избягването на бъдещи проблеми, породени от лош контакт в буксата.
99% от конекторите са прозрачни, като цвят, но съществува по- добра алтернатива това са цветните букси
цветни букси rj45
Те са много полезни и можем да приложим пример за това, за да не бъдем голословни. Вече във всеки дом има минимум по един рутер, който разпространява интернет, към него обикновено има свързани много мрежови кабели, които пък от своя страна закарват сигнала до всяка отделна стая. Обикновено се получава една голяма и струпана плетеница от кабели и не е ясно кой къде отива. Тогава на помощ идват цветните букси.
Ако ви е харесала статията моля оставете коментар и оценка важно е за нас.

При изписване на заглавието и етикетите ""Букса за интернет" buksa color RJ45 компютърни аксесоари конектор ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • "фкняь юь схшеихеш" buksa color rj45 ндпз(шщихс ьняеядьис ндхеншди
  • $/вуид пд ркйе,кей$ buksa color rj45 уф;мзйц,кр дуиеифд,р уфкеуйф,
  • $/wuid pd rkje,kej$ buksa color rj45 uf;mzjc,kr duieifd,r ufkeujf,
  • "buksa za internet" buksa color rj45 komp\tyrni aksesoari konektor
buksa color rj45 компютърни аксесоари конектор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.