Автошкола Силви Инс

„Силви Инс“ ООД град Варна предоставя на всички кандидат- шофьори избор на шофьорски курс от всички категории за управление на моторни превозни средства.

Избирайки нас, вие избирате да получите обучение от автоинструктори с дългогодишен опит и стаж в областта, професионализъм и качествено обслужване от нашия екип. Автошкола и учебен център „Силви Инс“ е сигурент гарант за качествено теоретично и практическо обучение за избрания от вас шофьoрски курс. Заедно с това при нас можете да придобиете професионална квалификация по редица професии и специалности към лицензирания център за професионално обучение „Силви Инс“.

Школата работи целогодишно, с гъвкаво работно време, като предлага възможност на курсистите си да посещават центъра и в съботно неделните дни. Всеки обучаем получава нужното внимание и време за детайлно обяснение на цялостния курс, подпомагане и опресняване на материала. „Силви Инс“ предлага и опреснителни часове за текущи шофьори с различни категории и възстановяване на отнети точки чрез допълнително обучение.

Източник: Автошкола Силви Инс

При изписване на заглавието и етикетите "Автошкола Силви Инс автоинструктор автошкола ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ьушдцндвь ясвус схя ьушдсхяшикншди ьушдцндвь
  • длйфтуф.д ир.лр рки длйфркий,вуйф, длйфтуф.д
  • dljftuf.d ir.lr rki dljfrkij,wujf, dljftuf.d
  • awto[kola silwi ins awtoinstruktor awto[kola
автоинструктор автошкола

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.