Български художник ще пуска за продажба уникална картина – сейф, посветена на блокчейн технологиите

Ангел Веселинов  Ангелов  е предимно пейзажист, но винаги се е интересувал от преломните моменти в човешката история – като такъв той определя и появата на криптовалутите, в лицето на биткойн:

„Хората, които разполагат с достатъчно знания за еволюцията на парите и силата на Интернет вече  ясно си дават сметка, че навлизаме в нова ера, базирана върху революционната технология на блокчейн.  Парите, които познаваме  днес, са на път да заемат подобаващото им се място в музея на човешката история. Процесът вече е започнал и е необратим.“ – твърди художникът.

„Картината, която сътворих с огромно желание и отдаденост,  ясно и отчетливо олицетворява  категоричния и недвусмислен  ход на времето  от настояще към близко бъдеще. В това бъдеще парите нямат материален вид.“

Загадъчният творец  отпива от чашата с вино и продължава:

„Ще ви споделя една тайна. Няма да Ви разкривам какво съдържа платното, но това ще бъде и първата по рода си картина – крипто сейф. Докато в миналото хората са криели скъпоценностите си в сейфове зад картини, тук вашите биткойни ще бъдат съхранявани в самата картина. Не се притеснявайте при евентуална кражба на картината няма да загубите биткойните си, тъй като само вие разполагате с паролата за портфейла си.“

Останали  озадачени ние с нетърпение очакваме появата на  това  творение, което авторът  ще пусне за продажба в ebay.com  на 1 май 2016 г. Очаква се огромен интерес, както от страна на ценители и колекционери, така и от обикновени потребители, чиято страст е Биткойн.

Пожелаваме успех на Ангел Веселинов Ангелов в начинанието му и защо не, той да бъде бащата на едно ново течение в българското изобразително изкуство, наречено „крипто реализъм“.

При изписване на заглавието и етикетите "Български художник ще пуска за продажба уникална картина - сейф, посветена на блокчейн технологиите ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • фщвжьиянс гкадэхсн ;е зкянь юь зидаьэфь кхсньвхь ньишсхь - яетор здяуешехь хь фвдн`етх шегхдвджссше
  • /ц.хд,иур нвофгкру ъе мвиуд пд м,фодг/д вкруд.кд уд,йркд - иеьбя мфилейекд кд /.фу'еьк йенкф.фхррйе
  • /c.hd,iur nwofgkru ye mwiud pd m,fodg/d wkrud.kd ud,jrkd - iexbq mfilejekd kd /.fu'exk jenkf.fhrrje
  • bylgarski hudovnik ]e puska za prodavba unikalna kartina - sejf, poswetena na blok`ejn tehnologiite

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.