Безплатен домейн на кирилица

Имената на домейни също се използват като обикновени идентификационни етикети, които показват собствеността или контрола на ресурса. Такива примери са идентификаторите на сферата, използвани в протокола за започване на сесия (SIP), домейните ключове, използвани за проверка на DNS домейни в системите за електронна поща и в много други универсални идентификатори на ресурсите (URI).

Важна функция на имената на домейни е да предоставят лесно разпознаваеми и запомнящи се имена на числено адресирани интернет ресурси. Това абстракция позволява всеки ресурс да бъде преместен на друго физическо местоположение в топологията на адреса на мрежата, глобално или локално в интранет. Такова движение обикновено изисква промяна на IP адреса на ресурса и съответния превод на този IP адрес до и от името му.

Имената на домейни се използват за установяване на уникална идентичност. Организациите могат да избират име на домейн, което съответства на тяхното име, което помага на потребителите на интернет да ги достигат лесно.

Общият домейн е име, което определя обща категория, а не конкретен или личен потребителски модел, например името на дадена индустрия, а не името на фирмата. Някои примери за родови имена са books.com, music.com и travel.info. Компаниите са създали марки, базирани на родови имена, и такива общи имена на домейни могат да бъдат ценни.

Имената на домейни често се наричат ​​домейни, а регистрантите на домейни често се наричат ​​собственици на домейни, въпреки че регистрацията на име на домейн с регистратор не дава никаква законова собственост върху името на домейна, а само изключително право на ползване за определена продължителност време. Използването на имена на домейни в търговията може да ги подчини на закона за търговските марки.

Източник: Безплатен домейн на кирилица

При изписване на заглавието и етикетите "Безплатен домейн на кирилица безплатен домейн кирилица ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • феюзвьшех адпетх хь нсисвсъь феюзвьшех адпетх нсисвсъь
  • /епм.дйек оф;еьк кд ур,р.ршд /епм.дйек оф;еьк ур,р.ршд
  • /epm.djek of;exk kd ur,r.r[d /epm.djek of;exk ur,r.r[d
  • bezplaten domejn na kirilica bezplaten domejn kirilica
безплатен домейн кирилица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.