Бохемия кристал – Smart Choice

В днешни дни продукцията на Кристалит Бохемия е световно известна – име, гаранция за високо качество, широк набор от продукти и декорации, а от няколко години насам и екологично производство.
Днес в заводите се произвежда само екологично стъкло, което наричат кристалит или кристалин. Това е материал, произведен при специален процес, без съдържание на олово. В много от параметрите си – чистота на материала, блясък, той е еквивалентен на 24% оловен кристал, а в някои отношения дори го превъзхожда.
Оловният кристал е изключителен материал със специфични физични и механични качества, които му позволяват едновременно да бъде прозрачен, устойчив, но и податлив на изрязване и декорация. Въпреки това, съвременните еко тенденции клонят към премахване на тежките метали от посудата, тъй като при по-продължителен престой е възможно част от тях да преминат в съхраняваните напитки и храни.

Източник: Бохемия кристал - Smart Choice

При изписване на заглавието и етикетите "Бохемия кристал - Smart Choice Bohemia Crystal Бохемия кристал Бохемия кристалит ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • фдгепс, нисяшьв - smart choice bohemia crystal фдгепс, нисяшьв фдгепс, нисяшьвсш
  • /фне;рс у,рийд. - smart choice bohemia crystal /фне;рс у,рийд. /фне;рс у,рийд.рй
  • /fne;rs u,rijd. - smart choice bohemia crystal /fne;rs u,rijd. /fne;rs u,rijd.rj
  • bohemiq kristal - smart choice bohemia crystal bohemiq kristal bohemiq kristalit
bohemia crystal Бохемия кристал Бохемия кристалит

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.