брандиране на работно облекло

Брандиране на работно облекло – помогнете на компанията си да стане разпознаваема

Съществуват редица ползи от брандиране на работно облекло:

  • Повишена разпознаваемост;
  • Повишено удобство на служителите;
  • Повишена мотивация на служителите;
  • Съставяне на корпоративна идентичност;
  • Разграничаване на компанията от конкуренцията.

С осигуряване на работно облекло на служителите си можете да постигнете всичко това. Така се повишава стойността на вашата компания, като се позволява по-широкото ѝ разпознаване и увеличаване на клиентелата в следствие от свързване на бранда ви с високото качество на продуктите и услугите ви.

По-висока разпознаваемост

Без значение дали ще е брандиране на тениски, осигуряване на рекламни тениски, или предоставяне на цялостно работно облекло, включително защитно, всичко това повишава разпознаваемостта. Така повече хора ще научат за вашия бранд, ще опознаят вашата корпоративна идентичност така, както им я представяте, и ще я свържат с вашите продукти и услуги. Например, продуктите на Keya Europe или онези на James and Nicholson са едни от водещите марки, насочени към именно тази цел. Тя е именно по-висока разпознаваемост на бранда ви, което пряко и непряко води до повече клиенти, както нови, така и задържане на съществуващите.

Удобство на служителите

Естествено, този фактор далеч не е за пренебрегване. Ако ви е трудно да изберете кое облекло точно ще е най-подходящо за сферата, в която оперира компанията ви, N1adv не само може да ви предостави самото брандиране, но и помощ при избора.

Изразете загрижеността си

Като собственици на бизнес, едно от главните качества, които трябва да култивирате, е загриженост към служителите си. Тя намира израз по множество начини, като един от тях е брандирането на дрехи. Например, с качествено българско работно облекло можете да покажете на служителите си, че ви е грижа на тях да им е удобно, докато работят, и да са защитени от условията на околната среда.

Брандът ще работи за вас

При изграждането на бранда се започва с усилия от ваша страна. Веднъж изграден, обаче, той вече ще работи за вас, както пряко, така и непряко. Чрез разпознаваемостта му ще можете да привлечете нови клиенти, което ще доведе до повече покупки и допълнително повишаване на познаваемостта на бранда. Но същевременно, ако клиентите успеят да свържат вашата корпоративна идентичност с високо качество на предлагани продукти и услуги, те ще продължат да се връщат при вас. Така се задържа съществуващата клиентела, което помага и в краткосрочен, и в дългосрочен план за постигане на вашите бизнес цели.

Къде можем да брандираме дрехи?

При брандирането на дрехи N1adv може да ви бъде от голяма помощ. Компанията има богат опит в тази сфера и е специализирала в индустрията, за да позволи възможно най-високо качество. В същото време е ексклузивен представител на компаниите Keya и James Nicholson в България, което я прави водещ избор, ако искате да закупите продуктите на тези марки. Компанията осигурява единствено висококачествено облекло и първокласни технологии за брандиране на дрехи, за да постигне високи резултати срещу особено изгодни цени. При това осигурява и помощ, ако се колебаете какво точно ви е необходимо и как да го изпълните, що се отнася до работното облекло на служителите ви.

При изписване на заглавието и етикетите "Брандиране на работно облекло – помогнете на компанията си да стане разпознаваема ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • фиьхасиьхе хь иьфдшхд дфвенвд – здпджхеше хь ндпзьхс,шь яс аь яшьхе иьюздюхьуьепь
  • /,дкор,дке кд ,д/фйкф ф/.еу.ф – мф;фхкейе кд уф;мдкрсйд ир од ийдке ,дпмфпкдлде;д
  • /,dkor,dke kd ,d/fjkf f/.eu.f – mf;fhkeje kd uf;mdkrsjd ir od ijdke ,dpmfpkdlde;d
  • brandirane na rabotno obleklo – pomognete na kompaniqta si da stane razpoznawaema