бягаща пътека, пътека за бягане, пътека за бягане цена

Бягаща пътека – ценни съвети преди да предприемете покупка

Пътека за бягане е добра инвестиция, която ви дава повече възможности за упражнения, когато не можете или не желаете да посещавате фитнес зали или не можете да излезете навън, поради лошото или студено време. Използването на бягаща пътека във фитнес залата е едно, но изборът на такава за вашия дом е друг въпрос.

Пътека за бягане – преди покупка помислете за следните фактори:

Бюджет: Колко бихте могли да похарчите?

Важно е да определите сумата, която можете да отделите за закупуване на домашен фитнес уред като пътеката за бягане. Можете да намерите както евтини пътеки за бягане, така и други с множество функции и програми на по-високи за бягаща пътека цени.

Екстри: Помислете за програмни опции, монитори за сърдечен ритъм и допълнителни функции.

 • Знаете ли как се поддържат пътеки за бягане?
 • Искате ли включени програми за бягане или ходене?
 • Искате ли да има включен монитор за сърдечен ритъм?
 • Искате ли възможността да свържете вашият фитнес уред с приложения или уебсайтове за нови тренировки?
 • Искате ли и наклон, и спускане да симулират както нагоре, така и надолу?
 • Имате ли нужда от сгъваема пътека за бягане, или имате достатъчно място за обикновена бягаща пътека?
 • Коя е най-важната функция, която търсите в пътеките за бягане?

Потребители: Колко хора ще го използват и колко често?

Пространство: Колко място имате на разположение?  

Фитнес уредите изглеждат много по-малки в магазина, отколкото в дома ви, така че не забравяйте да измерите пространството си, преди да купите. Някои модели са много по-лесни за сгъване, разгъване и преместване.

Употреба: Как ще използвате пътеката за бягане? Бягането натоварва машината повече от ходенето и изисква по-дълъг колан за по-голяма крачка.

Основни характеристики на бягащите пътеки,които да вземете под внимание

Мощност на двигателя: Конските сили, доставяни от задвижващия мотор, пряко влияят върху качеството на вашата бягаща пътека и как ще се случват вашите тренировки. Изчисляването на конски сили и спецификации на двигателя може да бъде объркващо.За да улесните, потърсете двигател с поне 1,5 конски сили при непрекъснат режим на работа (номинална мощност при непрекъснат режим на работа). Ако планирате да бягате често на бягаща пътека, ще бъде по-добре да изберете 2,5 до 3,0 номинална мощност при непрекъснат режим на работа. Ще ви трябва и по-мощен мотор в зависимост от теглото ви.

Размер на колана: За бягане коланът трябва да е поне 122 см дълъг и 46 см широк. Ако сте високи над 180 см, ще ви е необходим поне 132 см колан за ходене и 137 см колан за бягане.

Контролен панел: Трябва да е наблизо и лесен за използване.

Омекотяване: Леглото за бягане трябва да абсорбира удара и коланът не трябва да се движи с всеки удар с крак.

Наклон: Вземете бягаща пътека с наклон, който достига до 10 процента или повече. Ако тя има функция за намаляване, това също е ценно за осигуряване на по-добра симулация на условия на бягане на открито.

Оценка за максимално тегло: Това е съображение, ако сте по-едър човек, а също така е показател за здравината на бягащата пътека. Погледнете оценката за максимално тегло на потребителя и извадете около 22 кг за реалистична цифра.

Скорост: Ако планирате да бягате, вземете бягаща пътека, която развива до 16 км/ч или повече.

Стабилност: Бягащата пътека не трябва да се тресе, когато бягате или ходите по нея и рамката трябва да остане стабилна.

В специализирания онлайн фитнес магазин на Fitzona може да намерите подходяща за пътека за бягане цена. Сред разнообразието от предложения са включени висококачествени бягащи пътеки на водещи производители като Kettler, Nordictrak и inSPORTline на достъпни за пътеки за бягане цени. Чувствайте се добре и бъдете винаги във форма, без да се налага да отделяте време и излишни средства да посещавате фитнес залата. Инвестирайте в свой собствен фитнес уред и си осигурете перфектна, здравословна и комфортна тренировка у дома като изберете вашия тип  евтина пътека за бягане от Fitzona.  

При изписване на заглавието и етикетите "Бягаща пътека – ценни съвети преди да предприемете покупка ", понякога те могат да бъдат написани като:

 • ф,жь;ь зщшень – ъеххс ящуешс зиеас аь зиеазисепеше зднкзнь
 • /схдъд мцйеуд – шеккр ицлейр м,еор од м,еом,ре;ейе мфувмуд
 • /shdyd mcjeud – [ekkr iclejr m,eor od m,eom,re;eje mfuwmud
 • bqga]a pyteka – cenni syweti predi da predpriemete pokupka