Доверете живота са в ръцете на Bridge Medical – трансплантация на бъбрек

Изключително тежката диагноза ХБН (хронична бъбречна недостатъчност) означава страдания както за болния, така и за неговите близки. Вървенето по мъките с лечението на бъбрека, който постепенно изгубва своите функции обикновено завършва с нескончаеми хемодиализи и непрестанен престой в болнични заведения.

Изходът от тази тежка ситуация е операция за трансплантация на бъбрек (ренална трансплантация). Това се предприема в случаите, когато се навлезе в така наречения терминален стадiй на бъбречното заболяване и се намери съвместим с пациента донор. За да се открие подходящ и съвместим донор обикновено се започва от близките роднини сестри, братя, деца и т.н. Следващата стъпка е да се търси съвместимост у роднини, съпрузи и, ако не се открие съвместимост от тези евентуални донори се пристъпва към търсене на бъбрек за трансплантация от починал донор – човек, който е починал наскоро и които няма хронично бъбречно заболяване.
Причината за трансплантация на бъбрек (ренална трансплантация) е, че бъбреците в един момент не успяват да филтрират отпадните продукти, които се намира в човешкия организъм. Приема се, че когато бъбрекът падне под 10% от своите функции, той е в тежест на организма и застрашава живота на човек.

Причините за настъпване на заболяването ХБН (хронична бъбречна недостатъчност) могат да бъдат различни и заболяването да е в следствие на други болести, покосили човешкото тяло. Най-разпространените причини за това могат да се търсят в злокачествена хипертония, инфекции, захарен диабет, поликистоза на бъбреците, заболявания в обмяната на веществата, автоимунни заболявания като лупус, склеродермия, фокална сегментна гломерулосклероза, дерматомиозит и др.

Медиците на Bridge Medical знаят отлично какви са стъпките за трансплантиране на бъбрек (ренална трансплантация).

Трансплантация на бъбрек в Bridge Medical се извършва от доказани в областта си специалисти. Отлично обучените специалисти на болницата, получили обучение и специализация в най-престижните заведения ще ви подадат ръка и ще ви преведат по пътя на лечението на хроничната бъбречна недостатъчност (ХБН).

Най-важното нещо при лечението на едно заболяване е да се изгради доверие между пациента и екипа лекари, който се занимава с него. В Bridge Medical лекарите отлично знаят това и с позитивното си отношение към пациента, те не просто лекуват тялото, ами и помагат на пациентите си да преодолеят на психическо равнище мисълта за тежкото състояние, в което се намират.

Статистиката показва, че след трансплантация на бъбрек (ренална трансплантация) 95% от пациентите преживяват първата критична година.

Не си правете експеримент със здравето и живота си, доверете се на лекарите от Bridge Medical.

При изписване на заглавието и етикетите "Доверете живота са в ръцете на Bridge Medical – трансплантация на бъбрек за здраве трансплантация ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • адуеиеше эсудшь яь у ищъеше хь bridge medical – шиьхязвьхшьъс, хь фщфиен юь юаиьуе шиьхязвьхшьъс,
  • офле,ейе грлфйд ид л ,цшейе кд bridge medical – й,дким.дкйдшрс кд /ц/,еу пд по,дле й,дким.дкйдшрс
  • ofle,eje grlfjd id l ,c[eje kd bridge medical – j,dkim.dkjd[rs kd /c/,eu pd po,dle j,dkim.dkjd[rs
  • dowerete viwota sa w rycete na bridge medical – transplantaciq na bybrek za zdrawe transplantaciq
за здраве трансплантация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.