Интересни оферти за екскурзии в чужбина за новогодишните празници

Макар че още е началото на есента, когато наближат новогодишните празници, може би вече ще е късно да откриете най-подходящата дестинация за вълнуващо посрещане на новата 2021 година. 

Вашият избор ще бъде по-лесен, а преценката ви – по-точна, ако се доверите на добра туристическа агенция.

Защо е важен изборът на туристическа агенция?

Ако планирате за новогодишните празници да си подарите незабравима екскурзия в чужбина, потърсете помощта на коректни туристически агенции. 

За да бъдете сигурни, че сте открили такава агенция, добре е да вземете под внимание следното:

  • дали е законна – проверява се на сайта на Министерството на туризма;
  • от колко време упражнява своята дейност – добре е да има най-малко 5-годишен опит;
  • има ли осезаемо онлайн присъствие – уебсайт с нужната информация за лицензи, застраховка, удостоверения за регистрация, контакти, линкове поне в няколко каталога, положителни отзиви на клиенти;
  • наличие на приличен офис с професионално обслужване

Как да превърнете новогодишните празници в незабравимо преживяване?

Решите ли да посрещнете новата 2021 г. в чужбина, най-добрият начин е да го направите с екскурзия. Има много впечатляващи и екзотични дестинации, които ще направят новогодишните ви празници незабравими.

Сред множеството оферти за Нова година се открояват особено интересни предложения за екскурзии в по-близки и в по-далечни страни:

Чехия

Столицата на Чешката република привлича с красотата на историческото си наследство  и с възможностите си за отдих. Красотата на Прага е завладяваща, затова е една от най-популярните дестинации в Европа. Сред любимите места на туристите са замъкът Щернберк, музеите на Сметана и Кафка, а агенцията осигурява и екскурзия до Карлови Вари – красив град, прочут с минералните си извори.

Испания

Ако изберете да прекарате новогодишните празници в Мадрид, съчетайте почивката с посещение на Кралския дворец. Екскурзия до Толедо, старата испанска столица, ще ви зареди с енергия на отминали времена, съхранена с векове.

Шри Ланка

Наричат този тропически остров „благословена земя”. Приятни изживявания ще ви предложи видяното в „Градината на подправките” в Матале, чаената плантация Гирогама и кралската ботаническа градина „Пераденя”. Дори можете да отидете на сафари в природния парк „Миннерия”, а скалните храмове Дамбула ще ви поразят със своята грандиозност.

Ирландия

Какво по-хубаво от това за Нова година да посетите Ирландия – вечнозелената страна. Има места в Дъблин и в Белфаст, които няма да се изморите да разглеждате: графство Уиклоу, монашеското село Глендалоу, пивоварната „Гинес”, замъка Дъблин, музея на „Титаник” и др.

Това са само някои от десетките привлекателни оферти за прекарване на едни чудесни новогодишни празници в чужбина. Избраната от вас туристическа агенция задължително ще ви предложи ранни оферти за коледните и новогодишните празници, както и оферти за семейства или за възраст 55+. 

Винаги можете да се възползвате и от  специалните топ оферти, които всяка реномирана туристическа агенция отправя към своите клиенти – любители на интересните пътешествия.

При изписване на заглавието и етикетите "Интересни оферти за екскурзии в чужбина за новогодишните празници ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • схшеиеяхс доеишс юь енянкиюсс у `кэфсхь юь хдудждасцхсше зиьюхсъс
  • ркйе,еикр фбе,йр пд еуиув,прр л 'вг/ркд пд кфлфхфорткрйе м,дпкршр
  • rkje,eikr fbe,jr pd euiuw,prr l 'wg/rkd pd kflfhfortkrje m,dpkr[r
  • interesni oferti za ekskurzii w `uvbina za nowogodi[nite praznici