Joon представи новите си дестинации

Авиокомпания Joon излетя за първи път на 1 декември за Барселона, Берлин, Лисабон и Порто. Представи и своите 7 нови дестинации на средни и дълги разстояния  – Рим, Неапол, Осло, Истанбул и Кайро, Кейптаун, Техеран с полет от Париж-Шарл де Гол.

От 25 март 2018 г., Joon ще лети до дестинации в Европа на цени от 39 евро, с включен данък!*

 • Истанбул (Турция): 7 седмични полета
 • Неапол (Италия): 14 седмични полета
 • Осло (Норвегия): 18 седмични полета
 • Рим (Италия): 49 седмични полета

При заминаването си от Париж-Шарл де Гол, авиокомпанията ще лети на средните си разстояния с Airbus A320 (174 места) и A321 (212 места). В бизнес класата предлага безплатeн кетъринг- закуски и напитки! В икономичната класа, пътниците имат избор от безплатни напитки по всяко време на деня. Joon ще очарова вкусовите рецептори на своите клиенти с разнообразие от вкусни храни и органични закуски, продавани от екипажа на борда. По време на полета, пътниците ще имат безплатен достъп до системата за стрийминг YouJoon на собствените си смартфон, таблет или лаптоп.

От пролетта на 2018, Joon ще предлага полети и на дълги разстояния на изгодни цени!

 • Кайро (Египет): от 25 март 2018 г., 7 седмични полета на цени от 149 евро, с вкл. данък **
 • Кейптаун (Южна Африка): от 1 април 2018 г., 3 седмични полета на цени от 279 евро, с вкл. данък **
 • Техеран (Иран): от 2 април 2018 г., 3 седмични полета на цени от 149 евро, с вкл. данък ***

При заминаване от Париж- Шарл де Гол, пътниците в бизнес, Premium икономична и икономичната класи ще летят в новите салони на борда на Airbus A340 и ще се наслаждават на повече от сто филма на индивидуални екрани. Бизнес клиентите на Joon ще се насладят на безплатен кетъринг, от предястие до десерт, включително и закуски. В Premium икономична и икономичната класи ще се предлагат едно или две ястия за най-дългите полети. В допълнение, Joon ще предлага селекция от гурме продукти като платена опция.

През летния сезон на 2018 г. Joon ще лети до 13 дестинации с 228 полета седмично от Париж- Шарл де Гол в мрежата на средни разстояния до Барселона, Берлин, Истанбул, Лисабон, Неапол, Осло, Порто и Рим и в мрежата за дълги разстояния до Форталеза, Кайро, Кейптаун, Махе и Техеран.

За повече информация и резервация www.flyjoon.com

* Еднопосочен билет, с вкл. данък, багаж не е вкл., в продажба до 06 декември 2017 г. за полети между 25 март и 6 май и между 14 май и 24 юни 2018 г.

** Еднопосочен билет, с вкл. данък, багаж не е вкл..

*** Еднопосочен билет, с вкл. данък, багаж не е вкл., в продажба до 13 декември 2017 г. за полети между 7 май и 30 юни 2018 г.

 

При изписване на заглавието и етикетите "Joon представи новите си дестинации ", понякога те могат да бъдат написани като:

 • joon зиеаяшьус хдусше яс аеяшсхьъсс
 • joon м,еоийдлр кфлрйе ир оеийркдшрр
 • joon m,eoijdlr kflrje ir oeijrkd[rr
 • joon predstawi nowite si destinacii

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.