дамски офис дрехи

Какви дамски дрехи са подходящи за офис?

Изборът на подходящо офис облекло е трудна задача, най-вече когато сутрин бързаме за работа. Трябва да подберем подходящи за сезона дамски дрехи, но все пак да се чувстваме комфортно и едновременно с това да сме стилни.

Разбира се, за всички най-удобно е да имаме лесни за гладене ризи и изчистени черни панталони, които просто да комбинираме. Но е важно да знаем, че възможностите не се ограничават до това.

Как да подберем официални дамски дрехи?

Всеки от нас е виждал как твърде къса пола или накъсани дънки със сако попадат в графата офис облекла. Това обаче невинаги трябва да бъде част от реалността за официално облекло. Според вида на срещите, които провеждаме и длъжността ни можем да бъдем строго елегантни или в по-изчистен стил.

Тесни или широки панталони с риза и сако са чудесен вариант за строго елегантен стил. Важно е да комбинираме правилно нюансите и кройките. Тъй като тези облекла са удобни, могат да се носят както с високи, така и с ниски обувки.

Стилните костюми с пола и сако са не по-малко комфортни. Важно е да не забравяме, че полата трябва да бъде с прилична дължина – най-много четири пръста над коляното. Внимателно подберете блузата или ризата, така че сакото да кореспондира цветово с външния ви вид и да бъде с прилично деколте.

Разбира се, костюмите могат да се носят с ниски обувки, но при възможност изберете обувки с висок ток. С тях ще бъдете по-елегантни и ще се чувствате по-уверени.

Ако пък искате офис облекла в по-изчистен стил, време е в гардероба ви да се появят блузи с висока яка, шлифер с дължина до коленете и изчистени кецове. За да завършите външния си вид, може да акцентирате с карирани панталони, шапка или яке. Но и тук не забравяйте да комбинирате цветовете правилно.

Какви цветове са подходящи за офиса?

Неутралните цветове са основните, които ще видите в официалното облекло. Въпреки ограничения избор от нюанси, трябва да се внимава с избора на акценти и комбинации на цветове.

На първо място от неутралните тонове дамите предпочитат бежовото. Стои елегантно и се комбинира чудесно с бяло и кафяво. Можете спокойно да заложите на бежов панталон, бежово сако, блуза или риза в бежово. Подходящо е както за топлите, така и за студените месеци, а и прави външния вид по-младежки и нежен.

Черното, бялото и тъмносиньото са класика в официалното облекло. Нищо не пречи обаче да разчупите деловия външен вид със сиво или кафяво сако, а защо не и с риза или блуза с дискретен принт. Различните кройки и материи също са чудесна опция.

Гримът за прикриване на татуировка

За никого не е непозната ситуацията, в която трябва да прикрием татуировката си, защото деловият стил в офиса го изисква. В зависимост от големината и мястото на татуса, той може да бъде прикрит с часовник с по-широка каишка, гривна, дълъг ръкав или шал. Но има татуси, които не могат да бъдат прикрити или дрехите не го позволяват. Тогава на помощ идва гримът – фон дьо тен, коректор, полупрозрачна пудра и фиксиращ спрей за грим биха били полезни в случая.

При изписване на заглавието и етикетите "Какви дамски дрехи са подходящи за офис? ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ньнус аьпянс аиегс яь здагда,;с юь дося?
  • удулр од;иур о,енр ид мфонфосър пд фбри@
  • udulr od;iur o,enr id mfonfosyr pd fbri@
  • kakwi damski drehi sa podhodq]i za ofis?