спортиска имаща нужда от прием на колаген

Какво лекува Бестифлекс и колко време се пие?

Бестифлекс представлява хранителна добавка с колаген. Тя включва течен хидролизиран колаген, който е с добавен витамин С, както и биотин и хиалуронова киселина. Тези четири продукта въздействат оптимално върху ставите и хрущялната тъкан. А помагат изключително много и на кожата.

Бестифлекс колаген е с висока концентрация на активната съставка. Може да се използва от всеки, който страда от повишено натоварване на ставите, включително и при тежък физически труд, при активно спортуване или при наличие на наднормено тегло.

Колаген Бестифлекс въздейства оптимално не просто заради високата си концентрация, но и заради удачно добавените биотин, витамин С и хиалуронова киселина.

Продуктът не съдържа аспартам. Идва с вкус на грозде. Съдържа фруктоза.

Бестифлекс течен колаген се приема по 1 флакон на ден, като директно го изпивате. Това включва бестифлекс 12kg колаген като ежедневна доза. Приема се за период от поне три месеца.

Предназначен е за възрастни и не е заместител на балансираното хранене. Не бива да се приема повече от препоръчителната дневна доза.

Опаковката Бестифлекс колаген за пиене включва 30 флакона, всеки с количество 25 мл.

Съставките на Бестифлекс

Колагенът е основна съставка от хрущялната тъкан – съответно, и от ставите. Чрез добавянето му, особено в хидролизирана форма, той въздейства оптимално върху възстановяването им от ежедневното натоварване, което, ако бъде прекалено, уврежда ставния хрущял и довежда до редица проблеми.

Биотинът се грижи за лигавиците, косата и кожата, като така им помага да останат сияйни, свежи и здрави.

Витамин С е главен участник в ценните ползи на тази хранителна добавка, понеже той допринася за вътрешното производство на колаген от организма. И така, внасяйки колаген отвън и стимулирайки производството му в организма си, хората, подложени на интензивно натоварване, могат да подобрят здравето на ставите си.

И, накрая, хиалуроновата киселина действа овлажняващо. Тя подобрява гъвкавостта на тъканите. Въздейства положително върху здравето и на ставите, и на сухожилията.

Кога ни е необходим колаген?

Обикновено хранителната добавка с колаген не е необходима на всеки. Повечето от хората нямат нужда да приемат добавки в ежедневието си.

Ето кои има нужда от нея:

  • активни спортисти, особено при контактни спортове или такива с интензивно натоварване
  • хора, които извършват тежък физически труд на работа
  • хората, които не се спират и са постоянно в движение
  • хора, които изпитват проблеми със ставите или имат болки в тях
  • хора с наднормено тегло, тъй като това също оказва влияние върху ставния хрущял. Приемът на хранителна добавка с колаген може да се обмисли като възможност за подпомагане на здравето.

При изписване на заглавието и етикетите "Какво лекува Бестифлекс и колко време се пие? ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ньнуд венкуь феяшсовеня с ндвнд уиепе яе зсе?
  • удулф .еувлд /еийрб.еуи р уф.уф л,е;е ие мре@
  • udulf .euwld /eijrb.eui r uf.uf l,e;e ie mre@
  • kakwo lekuwa bestifleks i kolko wreme se pie?