Къмпинг оборудване – тенти и сенници

палаткаКъмпингуването за някои хора е страст и хоби, това е предпочитаният начин за почивка и среща с природата. Но има и други, които са опитали този начин на релакс, но просто не са им се получили нещата. Има два варианта за това – или просто това не е тяхното хоби, или не са подбрали правилно своето къмпинг оборудване.
Ако сте от вторите и много искате да успеете да се насладите на почивка сред природата, може би този материал ще ви бъде от полза. Ще разгледаме основни аксесоари за къмпинк, които често обаче биват пренебрегнати.
Тенти и сенници
Изключително полезни при излети сред природата, когато се нуждаете от защита срещу слънцето или падащите листа. Има разнообразни модели, които дават свобода за използване. Някои са тип палатка – с кръстосани рейки и устойчиво покритие. Разликата тук идва от отворените стени и липсата на дъно. Други са тип шатра – метална конструкция с покрив от здрав и непромокаем материал. Подходящи са за всякакъв тип събития, при които е нужна защита. Мултифункционална тента – обикновено се състои от лека и устойчива метална конструкция, която позволява използването й като палатка за подслон или да се закрепи на багажника на автомобил, а може и по друг начин. Водещото тук е удобството и многото варианти за ползване.
Тентите и сенниците са отделен аксесоар към туристическото оборудване. Не заместват използването на палатки, а само подобряват комфорта и осигуряват допълнителна защита в някои ситуации.
Мрежа против комари
Едно от най-досадните преживявания е срещата с рояците комари. Колкото и много да са в градовете, пъти повече са в гората. Ако времето е подходящо за тях – топло и влажно, с много зеленина, много е възможно да бъдете нахапани, а почивката ви – съсипана. За да се предпазите от атаките на насекомите, препоръчваме да се снабдите с мрежа против комари. Моделите за къмпинг се различават от стандартните по своята структура. Някои са обработени и с препарат, който отблъсква комарите, а различните позиции, в които може да се закрепи, осигурява удобство по време на отдих. Може да се намерят едноместни, двуместни и по-големи мрежи против комари.
Паравани
Колкото и странно да звучи, усамотението сред природата често е трудно за постигане. Особено, ако сте на излет с още хора от компанията или пък сте близо до други групи. За да си осигурите малко спокойствие, препоръчваме да се оборудвате с къмпинг параван или палатка. Освен за себе си, този параван може да осигури защита и за останалите, играейки ролята на подвижна стена. Спира вятъра и създава усещане за уют.

При изписване на заглавието и етикетите "Къмпинг оборудване – тенти и сенници тенти ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • нщпзсхж дфдикауьхе – шехшс с яеххсъс шехшс
  • уц;мркх ф/ф,волдке – йекйр р иеккршр йекйр
  • uc;mrkh f/f,woldke – jekjr r iekkr[r jekjr
  • kymping oborudwane – tenti i sennici tenti
тенти