Климатици се броят на пролет

Отсега се усеща затопляне. Още месец, два и температурите в България вече ще достигнат до +30 ºC. За да предусетим чувството на дискомфорт в жегите – замрежения поглед, замаяността и обилното потене, не е необходимо да си фантазираме прекалено дълго. Има обаче начин, който безотказно работи при борбата с високите температури и това е използването на климатици за охлаждане (това е била и основната им първоначална функция). Точно така – не шумни вентилатори, остарели и прашни въртящи се лампи, кубчета лед и т.н., а именно – КЛИМАТИЦИ! Ето защо, трябва да се предпазим от рано, рано от лятното претопляне и да купим климатик още през пролетта!

 

Отделете от времето си, за да проверите щателно показателите на климатик, който ще закупите и няма да останете разочаровани. Също така от голямо значение е и възможността да се консултирате с експерт – в повечето магазини за климатици има и човек, който ще Ви обърне специално внимание при избора.

Ако сте твърдоглави и упорити, искате да вземете решението на своя глава, то поне следвайте тези няколко лесни за изпълнения съвети и препоръки

  • Предварително разберете размера на мястото, което ще се затопля/охлажда от климатик, за да изберете и мощността, която Ви е необходима.
  • Всички модерни климатици имат автоматичен режим на работа – сдобийте се с такъв, тези, които не притежават тази функция са прекалено стари!
  • Климатикът трябва да е енергийно ефективен – да може да охлажда или отоплява с минимум разход на енергия.
  • От изключителна важност е да изберете климатик, който е възможно най-безшумен при работа. Знаете какво е в офис с много климатични системи и колко неприятно е усещането, когато всички работят едновременно.
  • Запомнете, че климатикът не трябва да задържа влагата в съответното помещение.

Имайте предвид, че колкото и вече да са компактни, климатиците ще са част от интериора Ви, затова е необходимо техният дизайн да съответства на личните ви естетически изисквания и да прецените къде е най-удачно да се монтира предварително.

Все пак препоръчваме да се консултирате със специалист, за да избегнете натоварването при търсенето на климатици и да изберете най-подходящия за Вас.

При изписване на заглавието и етикетите "Климатици се броят на пролет климатик климатици ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • нвспьшсъс яе фид,ш хь зидвеш нвспьшсн нвспьшсъс
  • у.р;дйршр ие /,фсй кд м,ф.ей у.р;дйру у.р;дйршр
  • u.r;djr[r ie /,fsj kd m,f.ej u.r;djru u.r;djr[r
  • klimatici se broqt na prolet klimatik klimatici
климатик климатици

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.