Кои са компания за недвижими имоти Купи в България?

„Купи в България“ е създадена през 2005 година и не след дълго фирмата се отъждествява като една от водещите компании, занимаващи се с консултиране при покупко-продажба на имоти, строителство, консултантски услуги, отдаване под наем и други услуги, свързани с имотния сектор.

Вече 15 години „Купи в България“ е еталон за авторитет на пазара. Собствениците на недвижими имоти разчитат на коректно отношение и прозрачни условия, а купувачите получават бърза и компетентна информация за имоти, отговарящи на критериите им за търсене. Тези основни принципи осигуряват на компанията над 20 000 предложения, което неминуемо довежда до увеличаване на запитванията от хиляди клиенти и повече успешни сделки.

„Купи в България” постоянно се адаптира към нарастващите потребности и информираност на своите клиенти, като залага на предоставянето на точна и вярна информация, улеснява достъпа до нея и проучва всеки предлаган имот за скрити недостатъци, които клиентите често пропускат.

Разполагаме с 3 офиса, разположени на територията на град Варна. Предлагаме имоти както във Варна, така и в областта и цялото черноморие, което, от своя страна, дава възможността на клиентите да избират между градски или извънградски имоти, в населени или в по-малко населени места. „Купи в България“ има и ексклузивни имоти, които са адаптирани спрямо тенденциите на пазара и желанията на клиентите.

Имотите, които предлага компанията се популяризират във водещи печатни издания, онлайн портали, стационарна и външна реклама и други, като по този начин се осигурява голяма видимост на офертите от страна на потенциални клиенти. Освен на българския, „Купи в България“ успешно се налага и на руския, немския и английския пазар.

На своите клиенти „Купи в България“ предлага допълнителни услуги като безплатни огледи, съдействие при покупка на имот, съдействие при ипотечни кредити, изготвяне на архитектурни планове, изготвяне на архитектурен доклад, деклариране на имот, с които подробно може да се запознаете в секция „Услуги“.

Основите на успеха се коренят в силата и компетентността на служителите. „Купи в България“ разполага с екип от опитни, талантливи и енергични професионалисти, които са най-важната част от целия процес на покупко – продажба на имот. Доверието от страна на клиентите е нашата основна двигателна сила.

Източник: Кои са компания за недвижими имоти Купи в България?

При изписване на заглавието и етикетите "Кои са компания за недвижими имоти Купи в България? имоти варна недвижими имоти ново строителство варна ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ндс яь ндпзьхс, юь хеаусэспс спдшс нкзс у фщвжьис,? спдшс уьихь хеаусэспс спдшс хдуд яшидсшевяшуд уьихь
  • уфр ид уф;мдкрс пд кеолргр;р р;фйр увмр л /ц.хд,рс@ р;фйр лд,кд кеолргр;р р;фйр кфлф ий,фрйе.ийлф лд,кд
  • ufr id uf;mdkrs pd keolrgr;r r;fjr uwmr l /c.hd,rs@ r;fjr ld,kd keolrgr;r r;fjr kflf ij,frje.ijlf ld,kd
  • koi sa kompaniq za nedwivimi imoti kupi w bylgariq? imoti warna nedwivimi imoti nowo stroitelstwo warna
имоти варна недвижими имоти ново строителство варна