Мултивитамини за здрав имунитет през цялата година

Мултивитамините са група от витамини и минерали, специално подбрани, според нуждите на нашето тяло. През различните сезони някои елементи в организма ни се изчерпват по-бързо или се набавят по-трудно. За здрава имунна система е важно да поддържаме нивата на витамините и минералите в нужните граници. Затова е важно да се храним разнообразно, но невинаги здравословната храна е достатъчен източник на витамини.

Мултивитамини Forlife за 365 дни са чудесен избор за добавка, която да включим в ежедневната ни диета. Една опаковка съдържа 356 таблетки, които ни осигуряват цялото количество от витамини и минерали, нужни на нашето тяло за период от една година.

Здравият имунитет е от изключително важно значение не само през по-студените месеци, но и през цялата година. Особено в моменти на грипни и вирусни инфекции, тялото ни трябва да бъде достатъчно силно, за да се бори ефикасно с тях.

Имунната система е от съществено значение за нашето оцеляване. Без нея, телата ни биха били отворени за всякакви бактерии, вируси и паразити, които ни атакуват ежедневно.

Можем да си представим имунитета като една огромна система от клетки и тъкани, която е постоянно нащрек за нови нашественици. След като «врагът» е набелязан, се сформира сложна атака срещу него. Ако обаче имунната система е отслабена, тя не е в състояние да атакува ефикасно чуждите агенти и тялото ни започва да боледува.

Как да засилим имунната си система? Това е въпрос, който е актуален за всеки период от годината. С настъпването на есента,  всеки от нас се е сблъсквал с неприятно кратко или по-дълго физическо неразположение. Най-често това е сезонен грип, който лесно се предава по въздушно-капков път. Тук на помощ идват природни имуностимуланти като джинджифил, бъз, лимони, мед и др. Но е важно да подсилим депата на различните витамини и минерали в нашето тяло, които общо подсилват организма.

Неслучайно лекарите съветват да се храним с разнообразни плодове и зеленчуци през лятото, както и да се излагаме уморено на слънце. По този начин ние запасяваме тялото си с нужните му витамин Д, както и групи витамини, които приемаме с храната. Както споменахме по-горе, често тя е твърде недостатъчна, за да подготвим организма си за по-студените месеци. Добавянето на мултивитамини към ежедневието ни обаче, силно спомага превенцията срещу вируси и различни бактерии.

Липсата на витамини в тялото може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Отслабването на имунитета е един от многото негативи, които биха били следствие от недостатъчния прием на елементи. Това е така, защото всеки витамин или минерал в тялото спомага работата на конкретна система в организма. Така например витамините от групата В са важни за клетъчния метаболизъм, витамин А спомага доброто зрение, витамини Ц и Д засилват имунитета, витамин Е е важен за репродуктивната система и т.н. Ето защо е важно да следим нивата на витамините и минералите в нашето тяло и да не допускаме липсите им в организма, за да бъдем здрави, изпълнени с тонус и енергия.

При изписване на заглавието и етикетите "Мултивитамини за здрав имунитет през цялата година ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • пквшсусшьпсхс юь юаиьу спкхсшеш зиею ъ,вьшь ждасхь
  • ;в.йрлрйд;ркр пд по,дл р;вкрйей м,еп шс.дйд хфоркд
  • ;w.jrlrjd;rkr pd po,dl r;wkrjej m,ep [s.djd hforkd
  • multiwitamini za zdraw imunitet prez cqlata godina