Прехода на новите технологии в спортните обувки и маратонки

През 2017 г. наблюдавахме интереснаta тенденция, която като сайт за качествени оригинални спортни обувки, спортни екипи и спортни аксесоари и най – вече като абсолютните фенове на спортния стил много ни залегна на сърцето. Тенденцията за увеличаващото се навлизане на спортните облекла в ежедневието на всички ни даже и на тези, които не спортуват.

Още през 2016та, престижните списания като Vogue тръбяха за тези нови спортни  колекции на световно известните дизайнери. Според проучване на компанията Morgan Stanley, закупуването на спортни дрехи и обувки от хора, които не спортуват е нараснало от 2008 г с 32 процента.

Влиянието на спортния стил навлезе дори и в офисите, там където облеклото от консервативен тип е морал;но възприета норма и дори задължително.

Тенденцията на професионалното облекло намира начини да се превръща във все по – функционално и по -цветно. Изглежда че е по – удобно в стресов момент в офиса да носим любимата си тениска Adidas или спортните обувки Nike коeто ще регулира нивото на стрес и ще e повод за спокойствие. Вместо токчета или тесни кожени обувки нека да се движим с маратонки Puma или спортни обувки Nike.

 

Втората колекция на Puma e в сътрудничество със Селена Гомес. Този Януари стартира кампанията на за пролет 2018 г. Младата звезда позира със спортен екип Puma от спортен сутиен Puma, спортен клин Puma и маратонки Puma в пастелни цветове.Други снимки разкриват красавицата облечена с розовичко горнище и голямо блестящо лого и черно клинче с множество нежни линейни, контрастиращи елементи. Приятно съчетание е черното спортно яке на Puma и пастелно розови спортни обувки е комбинация вдъхновена от  съвместната работа на Puma с Ню Йорк Сити балет. Създаването им е плод на страст към меките, изящни цветове създадени с много вдъхновение. Също като балетните пантофки, удобни и функционални.По този начин балетните звезди визуализират идеите си за изкуство извън балетните салони и обикновените жени вече могат да се носят досущ като балерини.

Маратонки Adidas Terex Primeknit, еластични и леки даващи отлична свобода на движението на пръстите, с укрепващи успоредни шевове. Цветово издържани в топло синьо, контрастиращо с черно и сиво-трилентово съвършенство Хитовите акценти придаващи жива енергия на спортните обувки са в топли и ярки цветове , описани в ключови детайли върху текстил или кожа. Подметката е разработена за максимално омекотяване на твърди и каменисти терени. Кожения панел за петата, добавя допълнителна поддръжка и отлична премиумна визия. Логото на Adidas Originals се вижда на стелката и на лицето на маратонките. Хайтек скулптурираната бяла подметка за по – динамична повърхност, смело набраздената текстура държи маратонките здраво залепени на земята.

 

UltraBoost излиза през 2015 г., маратонки Adidas с повече пяна  В комбинация с Torsion компонент, който осигурява независимо движение на предната част на ходилото и петата и гарантира контролирано бягане и горна част Primeknit. Подметката се разширява до 10 мм при стъпване и дава сериозни основания на феновете на Adidas да обявят: “ най – добрите спортни обувки на света “.

Критици на марката се оплакват от пре-насищане на маратонки с повтаряща се технология на подметки. Защо това  е навсякъде питат. В отговор, Nike се опитват да отвърнат на удара с новите маратонки Nike Vapormax. Фенове на двете марки сравняват моделите и оценяват по достойнства в социалните медии.

Какво ли още ни очаква в бъдещето на новите технологии? Кое подобрение ще остави на заден план съществуващите сега? Трите ленти загатват за създаване на напълно био-разграждащи се спортни обувки Adidas, но дали това ще диктува тенденциите на върха? Ерата на удобство при спортните обувки, днес  налага битка за по – добър комфорт и за извисяване на религията за ходилото над облаците. Едно е сигурно, оригиналните маратонките еволюираха в по – удобни и интересни от всякога.

При изписване на заглавието и етикетите "Прехода на новите технологии в спортните обувки и маратонки ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • зиегдаь хь хдусше шегхдвджсс у яздишхсше дфкунс с пьиьшдхнс
  • м,енфод кд кфлрйе йенкф.фхрр л имф,йкрйе ф/влур р ;д,дйфкур
  • m,enfod kd kflrje jenkf.fhrr l imf,jkrje f/wlur r ;d,djfkur
  • prehoda na nowite tehnologii w sportnite obuwki i maratonki

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.