Раници за първи клас – онлайн на Moliv.bg

Раниците за първи клас обикновено са избор на родителя, затова техният избор трябва да е информиран. Първата ученическа раница на вашето дете е не само емоция за него, но и важно решение за вас. Затова е важно да изберем раница за първокласник след търпеливо търсене и информиране.

Ние от онлайн магазин за раници, несесери и чанти – Молив.BG ще Ви дадем съвети за да знаете какво е важно за една раница за първокласник.

  1. Раницата трябва да е лека защото все пак децата в първи клас са все още малки и всеки грам в повече се усеща. Въпреки, че децата искат да носят сами раницата, често ние им помагаме.
  2. Раницата за първи клас трябва да бъде достатъчно голяма, с повече джобчета и отделения за да може да се организират учебниците и помагалата на ученика.
  3. Раниците за първолаци трябва да са по възможност анатомични и ергономични, с дебели презрамки, дишащ гръб и твърдо дъно. Това ги прави по-щадящи гърба и тялото на детето.
  4. Трябва да имат светлоотразители за да се забелязва отдалеч детето особено привечер.
  5. Раниците трябва да са издръжливи – направени от здрави и екологично чисти материали.

Разбира се – трябва да се харесат на детето, затова ние от Молив.BG сме направили специална секция в нашия сайт, където може да намерите само отбрани модели ученически раници за първи клас.

Постарали сме се да предложим едни от най-добрите модели раници на световни производители – Pulse, Gabol, herlitz, Belmil, както и много други. Може да избирате от раници тип „кутия“ с твърди стени или класически модели с меки стени. Също така интересни и практични са моделите 2 в 1, където са съчетани две раници в 1 и се получават 3 различни начина на носене.

И не забравяйте – доброто качество си има своята цена. Качествените раници за първи клас са на цени в диапазона 70 – 120 лв. и определено си заслужават цената.

Остава да направите правилния избор и да зарадвате детето си с първата му раница, която ще помни винаги!

Молив.BG

При изписване на заглавието и етикетите "Раници за първи клас - онлайн на Moliv.bg раници за първи клас раници за първокласник ученически раници ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • иьхсъс юь зщиус нвья - дхвьтх хь molivлbg иьхсъс юь зщиус нвья иьхсъс юь зщиуднвьяхсн к`ехс`еянс иьхсъс
  • ,дкршр пд мц,лр у.ди - фк.дьк кд moliv=bg ,дкршр пд мц,лр у.ди ,дкршр пд мц,лфу.дикру в'екр'еиур ,дкршр
  • ,dkr[r pd mc,lr u.di - fk.dxk kd moliv=bg ,dkr[r pd mc,lr u.di ,dkr[r pd mc,lfu.dikru w'ekr'eiur ,dkr[r
  • ranici za pyrwi klas - onlajn na moliv.bg ranici za pyrwi klas ranici za pyrwoklasnik u`eni`eski ranici
раници за първи клас раници за първокласник ученически раници

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.