Съдът нареди да се преброят бюлетините от референдума

Върховният административен съд (ВАС) даде ход на второто дело, заведено от Слави Трифонов за оспорване на резултатите от референдума на 6 ноември.

Това съобщиха от съда. Жалбата е подадена срещу обявените от Централната избирателна комисия (ЦИК) резултати. Съдът остави без разглеждане първата жалба, защото не бе подадена от инициативния комитет, организирал подписката за провеждането на референдума – както изисква законът, а от комитета, регистриран за агитация в разяснителната кампания с позиции „да“ в подкрепа на всички въпроси. Освен това с първата жалба не се оспорва решението на ЦИК за обявяването на резултатите от допитването, а предходно решение, което самостоятелно е необжалваемо. ВАС остави без разглеждане жалбата на Слави Трифонов срещу резултите от референдума От „Шоуто на Слави“ обаче обжалваха определението на съда за оставяне на жалбата им без разглеждане през 5-членен състав на ВАС

Източник: Съдът нареди да се преброят бюлетините от референдума

При изписване на заглавието и етикетите "Съдът нареди да се преброят бюлетините от референдума референдума ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ящащш хьиеас аь яе зиефид,ш ф(вешсхсше дш иеоеиехакпь иеоеиехакпь
  • ицоцй кд,еор од ие м,е/,фсй /з.ейркрйе фй ,ебе,еков;д ,ебе,еков;д
  • icocj kd,eor od ie m,e/,fsj /z.ejrkrje fj ,ebe,ekow;d ,ebe,ekow;d
  • sydyt naredi da se prebroqt b\letinite ot referenduma referenduma
референдума

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.