Село Турия – кътче за ценителите на спокойствието!

Сърнена средно гора – ето това е прелестно кътче, където бихте могли да отдъхнете! Под извисяващия се връх Братан ще откриете спокойствието, което Ви е липсвало. Ще се наслаждавате и на дивните гледки, на красивата природа, на уединение и хармония. Няма да Ви липсва и комфорт. За това ще се погрижи очарователната Къща за гости „Нашенци“ в село Турия. Те ще Ви посрещне с отворени врати и с радост ще Ви осигури удобствата, от които се нуждаете, за прекарването на една спокойна и приятна ваканция. Това райско кътче не случайно носи своето име. Къщата е кръстена на една от известните творби на Димитър Чорбаджийски – Чудомир. А китното село Турия, в което ще се намирате, е и родното място на този прочут българин!

Уюта, който Ви очаква в пленителната старинна къща!

За да се радвате на уют и спокойствие, Къща за гости „Нашенци“ край Павел Баня ще Ви предостави на разположение двете си постройки. Първата къща ще Ви впечатли със своята автентичност. Цялата е изградена от дърво, камък и ковано желязо. Атмосферата е просто неповторима! Първия ѝ етаж е зает от чудесна механа за хапване и веселби. Оборудвана е кухня и има удобни мека мебел. В стаята на втория етаж ще е комфортна за нощуване, а предвижда и всички важни удобства.

Удобствата, предлагани от втората къща

Втората постройка е по-различна. Тук има стаи със спални и допълнителни дивани, както и всякакви съвременни удобства. Петте помещения ще дадат възможност за настаняването на повече хора. Освен тях на услугите Ви също ще е кухня с нужните уреди и прекрасна камина. Постройката също има механа, в която да се веселите с компанията.

Разпускане в двора и басейна на китната къща в село Турия

В двора на Къща за гости „Нашенци“ обаче Ви очакват не по-малко приятни занимания и изненади! Чудесна възможност за Вас ще е да се насладите на прохладната вода на басейна. На разположение ще е удобна беседка, както и други удобни места за отдих. На разположение на открито ще е и още една лятна механа с пещ и чудно барбекю, така че мястото е изключително подходящо за големи и весели компании.

Ако сте се надявали на приятна почивка сред природата, то очарователното село Турия ще Ви го осигури. Уютната Къща „Нашенци“ също ще се погрижи да не Ви липсват никакви удобства през дните, прекарани тук!

При изписване на заглавието и етикетите "Село Турия – кътче за ценителите на спокойствието! къща за гости Нашенци къща за гости Нашенци Турия къща Нашенци къща Турия Нашенци Турия ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • яевд шкис, – нщш`е юь ъехсшевсше хь яздндтяшусешд! нщ;ь юь ждяшс хьцехъс нщ;ь юь ждяшс хьцехъс шкис, нщ;ь хьцехъс нщ;ь шкис, хьцехъс шкис,
  • ие.ф йв,рс – уцй'е пд шекрйе.рйе кд имфуфьийлрейф! уцъд пд хфийр кдтекшр уцъд пд хфийр кдтекшр йв,рс уцъд кдтекшр уцъд йв,рс кдтекшр йв,рс
  • ie.f jw,rs – ucj'e pd [ekrje.rje kd imfufxijlrejf! ucyd pd hfijr kdtek[r ucyd pd hfijr kdtek[r jw,rs ucyd kdtek[r ucyd jw,rs kdtek[r jw,rs
  • selo turiq – kyt`e za cenitelite na spokojstwieto! ky]a za gosti na[enci ky]a za gosti na[enci turiq ky]a na[enci ky]a turiq na[enci turiq
къща за гости Нашенци къща за гости Нашенци Турия къща Нашенци къща Турия Нашенци Турия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.