Статуетка на Зевс богът на небето, гръмотевиците и светкавиците – 25 см

Прецизно изработена декоративна статуетка – пластика от полирезин изобразяваща Зевс – богът на небето, гръмотевиците и светкавиците, отговарящ за целия свят. Главният от олимпийските богове, бащата на всички богове и хора.

Модел – S-1339

Статуетката на бога Зевс със сигурност, ще донесе щастие, късмет и сила на хората около нея.

Размери на статуетката:
Височина – 25 см.
Дължина – 17 см.
Широчина – 8 см.

Зевс разпределя доброто и лошото по земята, той е заложил в хората срама и съвестта. Той може да предвижда бъдещето, да обявява предопределението на съдбата чрез сънища, както и гръмотевици и светкавици. Целият обществен ред е изграден от Зевс, той е покровител на градския живот, защитник на слабите и обидените, наказващ лошите, покровител на молещите се, дал на хората законите, установил властта на царете. Също така защитава семейството и дома, следи за спазването на традициите и обичаите. Нему се подчиняват другите богове.

Защо статуетка, а не просто цветя или бутилка вино?

Статуетката е подарък, който остава във времето и напомня на своя притежател за човека, който я е подарил. Цветята следват своето развитие и все някога биват изхвърлени, същото се случва и с бутилката вино, докато статуетките оставят спомена жив.

Магазин Smart Choice Ви предлага голямо разнообразие от статуетки на различна тематика като статуетки на богове, известни статуи на велики скулптори или разнообразни Фън Шуй фигури, които можете да разгледате в категорията „Статуетки и Фън Шуй фигури“

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

Източник: Статуетка на Зевс богът на небето, гръмотевиците и светкавиците - 25 см

При изписване на заглавието и етикетите "Статуетка на Зевс богът на небето, гръмотевиците и светкавиците - 25 см зевс статуетка статуетка зевс ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • яшьшкешнь хь юеуя фджщш хь хефешдр жищпдшеусъсше с яуешньусъсше - 25 яп юеуя яшьшкешнь яшьшкешнь юеуя
  • ийдйвейуд кд пели /фхцй кд ке/ейфя х,ц;фйелршрйе р илейудлршрйе - 25 и; пели ийдйвейуд ийдйвейуд пели
  • ijdjwejud kd peli /fhcj kd ke/ejfq h,c;fjelr[rje r ilejudlr[rje - 25 i; peli ijdjwejud ijdjwejud peli
  • statuetka na zews bogyt na nebeto, grymotewicite i swetkawicite - 25 sm zews statuetka statuetka zews
зевс статуетка статуетка зевс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.