Цеко Минев за „Гласове“: Десет зимни курорта може да развие България

Какво трябва да е бъдещето на зимните спортове в България? Рекламираме се като ски дестинация, но сравними ли сме с европейската конкуренция и какво трябва да се случи, за да се превърнат зимните спортове в част от националната култура?

Бобев: Около половин милион души карат ски и сноуборд в България. Няма друг вид любителска спортна дейност у нас, която да се практикува от толкова голям брой хора. Някои карат редовно, други – когато имат възможност.
Минев: Защо българите все по-често ходели в чужбина да карат ски? Това е като всяко нещо, от което искаш разнообразие. Ако играеш голф, не отиваш само на едно игрище, искаш да посетиш нови места, за да ти е интересно. Същото е и с пистите. Ако България се насити с достатъчно курорти, а даденостите за тях са налице, без да се накърнява екологията, то българите няма да спират да обикалят страната си. Според разнообразието от планини на територията на цялата страна разполагаме с площи за 10 курорта. Хората от дадения град и област най-често ще посещават местния си курорт, но ще ги посещават и от други градове. Така никъде няма да стават опашки, а всички ще се забавляват и ще си почиват активно. Това е причината милиони хора да отиват в зимните курорти – да изразходват енергията си по приятен и здравословен начин.

Източник: Цеко Минев за "Гласове": Десет зимни курорта може да развие България

При изписване на заглавието и етикетите "Цеко Минев за "Гласове": Десет зимни курорта може да развие България krediti банков кредит кредит ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ъенд псхеу юь "жвьядуе": аеяеш юспхс нкидишь пдэе аь иьюусе фщвжьис, krediti фьхнду ниеасш ниеасш
  • шеуф ;ркел пд $х.дифле$& оеией пр;кр ув,ф,йд ;фге од ,дплре /ц.хд,рс krediti /дкуфл у,еорй у,еорй
  • [euf ;rkel pd $h.difle$& oeiej pr;kr uw,f,jd ;fge od ,dplre /c.hd,rs krediti /dkufl u,eorj u,eorj
  • ceko minew za "glasowe": deset zimni kurorta move da razwie bylgariq krediti bankow kredit kredit
krediti банков кредит кредит

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.