Цели 5 дни, истински 5-метров цепелин и най-малко 5 причини да си в центъра на Варна

Разцепващ финал на лятото с ЦЕПЕЛИНА на Sutherland във Варна: готов ли си за голямата работа?

 Лятото тази година все ни бягаше, но това няма да попречи на водеща компания за трансформация на бизнес процеси в България, Sutherland да го изпрати подобаващо в морската ни столица с още едно впечатляващо събитие.

 Цели 5 дни, истински 5-метров цепелин и най-малко 5 причини да си в центъра на Варна до Морска гара от 29 август до 2 септември!

Защото:

  1. Не летим в облаците, но се целим нависоко!
  2. Не играем на дребно!
  3. Даваме, за да получаваме!
  4. Радваме се на живота!
  5. Искаме да бъдеш себе си и да последваш успеха на Sutherland!

 Наслади се на зрелището, което ти подаряваме точно за края на лятото и сложи точката на сезона по един незабравим начин. А защо пък тази точка да не се превърне в многоточие, водещо към началото на едно вълнуващо ново пътешествие заедно с нас?

Не забравяй – вратите на Sutherland винаги са отворени за талантливи, свободомислещи и креативни хора, които да станат част от нашия колоритен и интригуващ екип във Варна! Повече информация за работата, която чака точно теб, можеш да откриеш на: https://www.sutherlandglobal.bg/

Прегърни предизвикателството да бъдеш с нас не само в края на лятото, но и след него. Обещаваме ти забавна, честна и интересна игра – и никога да не спираме да те изненадваме приятно!

Sutherland Global Services е компания с 10 годишна история в България и разкрити над 2000 работни позиции. Тя предлага на своите служители отлични условия за работа, конкурентна заплата, гъвкаво работно време, безплатни обучения и уникален пакет от социални придобивки, който включва допълнително здравно осигуряване; ваучери за храна; транспортна надбавка и др.

 

При изписване на заглавието и етикетите "Цели 5 дни, истински 5-метров цепелин и най-малко 5 причини да си в центъра на Варна ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ъевс 5 ахср сяшсхянс 5-пешиду ъезевсх с хьт-пьвнд 5 зис`схс аь яс у ъехшщиь хь уьихь
  • ше.р 5 окря рийркиур 5-;ей,фл шеме.рк р кдь-;д.уф 5 м,р'ркр од ир л шекйц,д кд лд,кд
  • [e.r 5 okrq rijrkiur 5-;ej,fl [eme.rk r kdx-;d.uf 5 m,r'rkr od ir l [ekjc,d kd ld,kd
  • celi 5 dni, istinski 5-metrow cepelin i naj-malko 5 pri`ini da si w centyra na warna