eucerin

Вашата кожа има нужда от продуктите на Eucerin

Историята на марката Eucerin започва преди повече от 100 г., когато Пол К. Байерсдорф поставя началото ѝ в своята аптека. Оттогава до днес брандът е синоним на революционни нововъведения, приложени във формулите за грижа за кожата. Той е лидер на пазара за дермокозметика, съчетавайки в дейността си производство и дерматологични изследвания.

На какво дължи популярността си?

Благодарение на своя вековен опит в областта, немската компания е придобила знания за всички процеси в кожата и влияещите им елементи. Днес Eucerin заема водещи позиции в иновациите, използвани за създаване на козметични продукти.

Своите проучвания и развитие на всички формули марката базира на най-новите научни постижения, като в същото време непрестанно си сътрудничи със световноизвестни дерматолози. Именно това е причината нейните продукти да притежават категоричната медицинска ефикасност, носеща им световно признание и слава.

Познавайки до най-малката подробност нуждите на всеки тип кожа, както и свързаните с нея проблеми, немският козметичен гигант се утвърждава на пазара със способността си да намира винаги най-доброто решение за възстановяване и запазване на здравия и красив вид на кожата. Всеки продукт е разработен прецизно и с грижа към клиента. Предлаганите от марката продукти са с клинично доказани резултати.

Какво включва в продуктовата си гама?

В продуктовото си портфолио Eucerin включва десетки артикули, насочени към различни състояния на отделните типове кожа. Пълният асортимент помага да бъдат решени по-голяма част от проблемите в дерматологичната практика. Всички продукти се понасят изключително добре дори от най-увредената и чувствителна дерма и са доказано ефективни.

Ориентиран към ежедневното поддържане на кожата, брандът използва разнообразни активни съставки, прилагайки в работата си холистичен дермокозметичен ефект. Функциите на отделните формули могат да бъдат за подхранване, успокояване, възстановяване, хидратиране или предпазване на кожата. Гамата на марката обхваща продукти под формата на кремове, лосиони, олиа, спрейове и др., предназначени за:

  • чувствителна кожа – от суха до мазна;
  • суха кожа;
  • мазна кожа;
  • атопична кожа;
  • склонна към акне кожа;
  • зряла кожа и постигане на антиейдж ефект.

Може да разчитате и на продукти от серията Eucerin hyaluron filler, за които е доказано, че подсилват с хиалуронова киселина ефекта на всяка естетическа корекция.

Асортиментът на марката включва и дезодоранти против изпотяване, средства за почистване на кожа от всеки тип, хидратация, за премахване на пигментни петна и др.

Слънцезащитата също заема важно място като вид грижа под формата на гел-кремове, флуиди, спрейове и др., които защитават кожата от вредните слънчеви лъчи, без да я увреждат.

Сериозно внимание сред разработените формули е отделено и на терапиите за косата и скалпа с шампоани против сух и мазен пърхот, шампоани за чувствителен скалп и др.

Марката Eucerin посвещава огромния си експертен потенциал и енергията си на каузата да осигури за потребителите иновативни и ефективни формули, които да се погрижат за кожата на лицето и тялото. Нейните козметични решения предпазват кожата от неблагоприятното влияние на околната среда и помагат да бъдат възвърнати и запазени здравето и красотата ѝ. Това е причината цялата гама от предлагани продукти да се ползва с голямо доверие и да се препоръчва от дерматолози и педиатри по целия свят.

При изписване на заглавието и етикетите "Вашата кожа има нужда от продуктите на Eucerin ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • уьцьшь ндэь спь хкэаь дш зидакншсше хь eucerin
  • лдтдйд уфгд р;д квгод фй м,фовуйрйе кд eucerin
  • ldtdjd ufgd r;d kwgod fj m,fowujrje kd eucerin
  • wa[ata kova ima nuvda ot produktite na eucerin