Защо да се доверим на професионалните услуги на пътна помощ?

Пътна помощ на ниска цена ето защо да я изберем:

През миналата година 2015,трийсети декември заминахме от град София за село Труд 8:00 часа да докараме кола от Автооказион в селоТруд.При тръгване беше навалял снегът, но печеше слънце и беше горещо, като отминахме през Пловдив към 13:00 часа времето беше хубаво! За докарването на тази кола използвах услугите един приятел с бус, с които моя приятел докарва автомобили от Германия, но автовоза му не беше направен за пътна помощ първо липсваше задната му част рампа липсва и лебедка попитах го това не е ли проблем, приятелят ми отсече, не в никакъв случай след дълго возене със средна скорост 80 км/час отзовахме се до автооказиона в с.труд до град Пловдив, седнахме да закусим много вкусно приготвят храната във въпросното с.Труд.

Проблемите почват с товаренето:

След повече от 2 час огледи бяхме готови с документи и всички огледи и се стартира качването на автомобила и липсваше акумулатора и затова не палеше, имаше нужда от лебедка, но при липса на такава запалихме един джип с въже завързахме леката кола и успоредно по камиончето дърпахме мпс-то с джипарата Много нерви след хиляди опита и около 1 час успяхме превързахме автомобила с 2 колана и стартирахме. След около 30 километра по шосето нафтата привърши,преебан му е уреда за измерване на гориво и не знаел колко има в репатрака викам си леле. Потеглихме пеша да напълним нафта някъде на 4 километра е първата бензиностанция, сипахме след около два часа в двете посоки и се скапахме в камиона с 20 литра бензин в резервоара, шофирахме отново към София и повече от 50 минути изминахме 40 километра и камиончето нещо спря да има мощност направо си спря сам, викам, е това е върхът на всичко и познах репатрака се счупи тотално вика непременно се налага да викаш пътна помощ, дойде ми идея ще ровя в интернет и достигнах сайта пътна помощ Big в град София на евтина цена! Избрах ги веднага вдига ми възпитан работник с добър ден, казвам здравейте колата се повреди на пътя и започвам да разказвам адреса пътна помощ Big го отбелязаха и потеглиха към нас четиресет минути отзоваха се репатрака е отлична качиха ни за 5 минути мпс-то и мен с много яка лебедка и тръгнахме към град София за мое възхищение стигнахме експресно в пътната помощ беше комфортно просто идеално, а цената беше удивително нещо на цялата услуга за половината цена ме репатрираха от тази, която шофьорът ми ми беше дал със повредения бус, който изобщо не е годен измръзнахме от студ и съсипахме целия ден, докато не дойдоха big пътна помощ София и се пристигнахме на момента в град София. Ако ви се наложи това е евтината пътна помощ! Eкспресно в град София. Налага ли ви се това е коректната пътна помощ!

При изписване на заглавието и етикетите "Защо да се доверим на професионалните услуги на пътна помощ? пътна помощ ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • юь;д аь яе адуеисп хь зидоеясдхьвхсше кявкжс хь зщшхь здпд;? зщшхь здпд;
  • пдъф од ие офле,р; кд м,фбеирфкд.крйе ви.вхр кд мцйкд мф;фъ@ мцйкд мф;фъ
  • pdyf od ie ofle,r; kd m,fbeirfkd.krje wi.whr kd mcjkd mf;fy@ mcjkd mf;fy
  • za]o da se dowerim na profesionalnite uslugi na pytna pomo]? pytna pomo]
пътна помощ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.