11 съвета за избягване на пътни инциденти

1. Както се казва, скоростта убива.

Имайте контрол над превозното си средство. Разберете какво ви кара да ускорите. Имате ли желание да ускорите, когато има шофьор зад Вас? Или, това е опит да се справите с потока на движение. Или искате просто да се насладите? Особено важна е ниската скорост, когато наближите училище, по тесни пътища, хълмисти райони, земеделски райони и когато видимостта е лоша. Днес има много екстри, които може да добавите към автомобила Ви, които да Ви сигнализират, когато превишавате ограничението на скоростта.

2. Правила на движение по пътищата.

„Правилата са създадени, за да се нарушават“ – не. Правилата за движение са проектирани с цел безопасност преди всичко. Следвайте алеята и поддържайте необходимата дистанция между превозните средства. Важно е да сигнализирате, особено когато сменяте платно или преди завой. Уважението към другите водачи на пътя е неприкосновено за безопасността на движението.

3. Носете предпазни колани.

Предпазните колани са животоспасяващи. А статистиката показа, че 63% от загиналите в пътни инциденти годишно, не са били с предпазните си колани. Според американската администрация за безопасност на пътя, предпазните колани намаляват риска от сериозни наранявания и смъртни случаи с 50 процента. Предпазните колани помагат за защита на вътрешните органи при катастрофа, тъй като ограничава движението на тялото на пред. Колана държи пътни на място и предпазва от наранявания на главата и шията.

4. Пешеходците и децата са на първо място.

Предимство се дава на пешеходци и деца, които пресичат пътя и особено се внимава покрай училища – децата често бързат, тичат и ако не сте внимателен може да предизвикате инцидент.

5. Научете предупредителните знаци.

Те са много важни, тъй като предупреждават за предразположени към инциденти зони. Знаците по пътя са жизнено важни при проектирането на пътища, за да може всеки човек зад волана да бъде с повишено внимание.

6. Пътища трябва да са в добро състояние, с подходящи табели.

Изключително важно е да се инсталира светлоотразители по пътища, така че отклоненията да са ясно видими за водачите. Ние произвеждаме висококачествени сигнални лампи, с които гарантираме сигурността на пътя.

Прочетете още на: https://sisasbg.com/bg/patna-bezopasnost-suveti-za-izbyagvane-intsidenti/

При изписване на заглавието и етикетите "11 съвета за избягване на пътни инциденти пътна безопасност пътна сигнализация система за безопасност ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • 11 ящуешь юь сюф,жуьхе хь зщшхс схъсаехшс зщшхь феюдзьяхдяш зщшхь ясжхьвсюьъс, ясяшепь юь феюдзьяхдяш
  • 11 ицлейд пд рп/схлдке кд мцйкр ркшроекйр мцйкд /епфмдикфий мцйкд ирхкд.рпдшрс ирийе;д пд /епфмдикфий
  • 11 iclejd pd rp/shldke kd mcjkr rk[roekjr mcjkd /epfmdikfij mcjkd irhkd.rpd[rs irije;d pd /epfmdikfij
  • 11 syweta za izbqgwane na pytni incidenti pytna bezopasnost pytna signalizaciq sistema za bezopasnost
пътна безопасност пътна сигнализация система за безопасност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.