AFC KLM E & M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на изложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт Air France Industries KLM Engineering & Maintenance обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Gulf Air, националният превозвач на Кралство Бахрейн, е възложило поддръжката на своите спомагателни агрегати APS5000 за оборудване на очакваните 10 нови самолета Boeing 787-9. Този дългосрочен договор включва гаранция, която покрива и тяхната замяна. Ремонтните услуги ще бъдат предоставени от дъщерното на AFC KLM E & M дружество EPCOR, лидер на световния пазар за поддръжка и ремонт на агрегати. Този последен договор доказва доверието на Gulf Air. Сътрудничеството между двете компании започна преди няколко години с ремонта на двигателите CFM56 и в момента авиокомпанията използва услугите за поддръжка на компоненти на съществуващия си флот от самолети A320 и A330.

Kuwait Airways, националният превозвач на Кувейт, възложи на AFI KLM E & M освен поддръжката на двигателите си GE90-115B, но и обслужването на двигателите на десетте самолета Boeing 777-300ER, с които наскоро увеличи флота си.

Saudia Aerospace Engineering Industries, компанията за поддръжка и ремонт на авиокомпания Saudi Airline, ще получи от експертите на AFI KLM E & M пълна подкрепа за поддръжка и ремонт на компоненти за флота си от 9 самолета Boeing 787 и 21 Dreamliners .

Air France Industries KLM Engineering & Maintenance също укрепва партньорството си с Air Arabia, за Близкия Изток и Северна Африка, с подписването на дългосрочен договор за пълна поддръжка на двигателите за разрастващия се флот от самолети Airbus A320. Договорът обхваща поддръжката на двигателите на флота от 50 самолета A320 на Air Arabia и на самолети от същия тип, с които скоро ще увеличи

При изписване на заглавието и етикетите "AFC KLM E & M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на изложението в Дубай 2017 ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • afc klm e :ampм m янв(`с х,ндвнд адждудиь юь здааищэнь с иепдхш хь сювдэехсешд у акфьт 2017
  • afc klm e &ampщ m иу.з'р ксуф.уф офхфлф,д пд мфоо,цгуд р ,е;фкй кд рп.фгекрейф л ов/дь 2017
  • afc klm e &amp] m iu.z'r ksuf.uf ofhflf,d pd mfoo,cgud r ,e;fkj kd rp.fgekrejf l ow/dx 2017
  • afc klm e & m skl\`i nqkolko dogowora za poddryvka i remont na izlovenieto w dubaj 2017

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.