flowers-online

Какво трябва да съобразим, когато купуваме цветя онлайн?

Както вече знаем, всяка дама (и не само) обожава красивите цветя и букети, подбрани и аранжирани с вкус. А в последно време особено популярно става избирането и поръчването на цветя онлайн, предимствата на което са много: не се съобразявате с опашки и работно време, имате по-голям избор от цветя и подаръци, доставката е в уречено от вас време и място и прочие.

Днес ще обсъдим някои от факторите, които трябва да имаме предвид, когато  поръчваме букети онлайн, като за пример ще вземем онлайн магазин за цветя Жардин. Нека започваме!

Регистрация

За разлика от Жардин, много платформи, които предлагат цветя и букети, изискват регистрация. Именно затова би било добре да имате предвид, че в някои случаи тя е наложителна. Както казахме по-горе, този проблем не е налице в магазина – при нас пазарувате лесно и бързо, без да губите допълнително време. Още едно предимство, което да вземете предвид, когато избирате такъв тип магазин.

Време за доставка

В случай че в дадения сайт не е отбелязано колко време отнема обработката и доставката на вашата поръчка, свържете се с тях и попитайте, за да не възникнат недоразумения. Обикновено би било добре да планирате своя подарък от по-рано, за да не ви се налага да плащате за експресна доставка на цветя.

В Жардин обаче този проблем не съществува – единственото, което трябва да направите, за да получите цветята си навреме, е да се свържете с бранда и да се уговорите за подробностите. Плюс това, за бърза доставка екипът на Жардин не начислява допълнителни такси и разходи.

Място и регион

Тъй като поръчката е онлайн, доставката може да се осъществи  до всяка точка на България. Бутик за цветя Жардин предлага специална оферта за безплатна доставка на цветя – Бургас е градът, за който тя не се начислява към цената. Това е и основната локация, където брандът извършва експресни доставки.

Очаквания срещу реалност

Това е едно от главните притеснения на пазаруващите онлайн: дали пищните букети ще изглеждат красиви, свежи и перфектно подредени, както на снимките? Според нашето мнение и наблюдения, ако даден онлайн магазин за цветя (и като цяло – от всякакво естество) е движен от професионалисти, които са коректни, разбират от работата си, представят реални снимки на продуктите и целят пълно удовлетворение на клиента, проблеми с очакванията не би трябвало да са налице. Добре е и да прочитате отзивите на вече поръчвали клиенти, за да сте сигурни, че се доверявате на правилните хора.

Говорейки чрез опит и много доволни клиенти, уебсайтът на Жардин е пример за това как това, че цветята са поръчани онлайн, по никакъв начин не бива да пречи на един клиент да очаква свеж и перфектен вид на поръчката.

Важно е обаче и да отбележим, че всеки отделен букет е уникален, тъй като е изработен със старание и цел да бъде красив сам по себе си, вместо да представлява опит за копие по шаблон. Затова, ако попитате “Ще бъде ли същият като на снимката?”, отговорът е “Може да бъде, може и да не бъде напълно. Но ще получите – ако не и повече – също толкова прелестно подобие, което ще отговаря на очакванията ви и ще зарадва човека, за когото е предназначен”. Всяка поръчка е индивидуална и искаме да зарадваме всеки човек с нещо, направено само и специално за него.

При изписване на заглавието и етикетите "Какво трябва да съобразим, когато купуваме цветя онлайн? ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ньнуд ши,фуь аь ящдфиьюспр нджьшд нкзкуьпе ъуеш, дхвьтх?
  • удулф й,с/лд од ицф/,дпр;я уфхдйф увмвлд;е шлейс фк.дьк@
  • udulf j,s/ld od icf/,dpr;q ufhdjf uwmwld;e [lejs fk.dxk@
  • kakwo trqbwa da syobrazim, kogato kupuwame cwetq onlajn?