Жило за ръчна спирачка

ЖИЛОТО НА РЪЧНАТА СПИРАЧКА (ПАРКИНГ СПИРАЧКА) ПРЕДСТАВЛЯВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ РЪКОХВАТКАТА НА РЪЧНАТА СПИРАЧКА (В НЯКОИ СЛУЧАИ ПЕДАЛ) И СПИРАЧНИТЕ АПАРАТИ НА ЗАДНИТЕ КОЛЕЛА. ТО ПОЗВОЛЯВА НА ВОДАЧА НА АВТОМОБИЛА ДА БЛОКИРА ДВИЖЕНИЕТО НА ЗАДНИТЕ КОЛЕЛА СЛЕД ПАРКИРАНЕ ИЛИ ДА СПРЕ ПРИ ОТКАЗ НА ОСНОВНИТЕ СПИРАЧКИ.

ПОВРЕДЕНОТО ИЛИ СКЪСАНО ЖИЛО НА РЪЧНАТА СПИРАЧКА МОЖЕ ДА ПОВЛИЯЕ НА КОРЕКТНАТА РАБОТА НА СПИРАЧНАТА СИСТЕМА ИЛИ ДА ДОВЕДЕ ДО ИНЦИДЕНТ ПРИ СКЪСВАНЕ, КОГАТО АВТОМОБИЛЪТ Е ПАРКИРАН НА НАКЛОН.

ПРИ ПОВРЕДЕНА БРОНЯ НА ЖИЛОТО НА РЪЧНАТА СПИРАЧКА, ОСВЕН ПО-БЪРЗОТО МУ ИЗНОСВАНЕ, СЪЩЕСТВУВА И ОПАСНОСТ ДА ВЛЕЗЕ ВОДА ВЪТРЕ В БРОНЯТА И ТО ДА ОТКАЖЕ ПРИ ЗАМРЪЗВАНЕ. ТЕЗИ ФАКТИ ПРАВЯТ СМЯНАТА НА ЖИЛОТО НАЛОЖИТЕЛНА ОЩЕ ПРИ ПЪРВАТА ПОЯВА НА ПРОБЛЕМ С РЪЧНАТА СПИРАЧКА.

СМЯНАТА НА ЖИЛОТО ИЗИСКВА ОТКАЧАНЕТО МУ ОТ СТРАНА НА ЗАДЕЙСТВАЩАТА РЪКОХВАТКА В КУПЕТО И ОТ ЗАДНИТЕ СПИРАЧНИ АПАРАТИ. ТУК Е МЯСТОТО ДА СПОМЕНЕМ, ЧЕ ПРИ НЯКОИ МОДЕЛИ СЪВРЕМЕННИ АВТОМОБИЛИ РЪЧНАТА СПИРАЧКА Е ЗАМЕНЕНА С ЕЛЕКТРИЧЕСКА, КОЯТО РАБОТИ ИЛИ ОТНОВО С ЖИЛА (Г-Н МИКРОН ИЗВЪРШВА РЕМОНТ И НА ТОЗИ ВИД РЪЧНИ СПИРАЧКИ) ИЛИ ПОСРЕДСТВОМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОР/И.

СМЯНАТА НА ЖИЛО ОТ НЕПРОФЕСИОНАЛИСТИ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ ПО ЗАСЕГНАТИТЕ СИСТЕМИ НА АВТОМОБИЛА!

Източник: Жило за ръчна спирачка

При изписване на заглавието и етикетите "Жило за ръчна спирачка жила жило микрон доцев производство ремонт ръчна спирачка сервиз ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • эсвд юь ищ`хь язсиь`нь эсвь эсвд пснидх адъеу зидсюудаяшуд иепдхш ищ`хь язсиь`нь яеиусю
  • гр.ф пд ,ц'кд имр,д'уд гр.д гр.ф ;ру,фк офшел м,фрплфоийлф ,е;фкй ,ц'кд имр,д'уд ие,лрп
  • gr.f pd ,c'kd imr,d'ud gr.d gr.f ;ru,fk of[el m,frplfoijlf ,e;fkj ,c'kd imr,d'ud ie,lrp
  • vilo za ry`na spira`ka vila vilo mikron docew proizwodstwo remont ry`na spira`ka serwiz
жила жило микрон доцев производство ремонт ръчна спирачка сервиз

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.