TРАНС ЮНИОН МОТОР ООД – директен вносител на оригинални резервни части

TРАНС ЮНИОН МОТОР ООД – директен вносител на оригинални резервни части за MERCEDES, MAN, VOLVO, DAF, SCANIA, IVECO, BOVA, SETRA и дуги.
TРАНС ЮНИОН МОТОР ООД е специализирана българо-гръцка фирма за внос и дистрибуция на резервни части за лекотоварни и товарни автомобили, ремаркета, полуремаркета, селскостопански машини и строителна техника. Ние сме директен вносител на оригинални резервни части за MERCEDES, MAN, VOLVO, DAF, SCANIA, IVECO, BOVA, SETRA и дуги.
Контактуваме с водещи световни фирми, производители и дистрибутори на резервни части от Холандия, Германия, Италия, Белгия, Унгария и много други.
Като услуги извършваме ремонт, изкупуване и замяна на скоростни кутии, диференциали и кардани в специализирани сервизи в Гърция.
Предлагаме на склад резервни части и оборудване на автомобили с марките MERCEDES, MAN, VOLVO, DAF, SCANIA, IVECO, EVOBUS, NEOPLAN. Всички части, които предлагаме са придружении със сертификати за качество и произход и одобрени гаранционни условия от производителя.
Ежедневно се стремим да наложим по-високи стандарти в работата си с вас, като постоянно обогатяваме предлаганата гама от части с нови актуални продукти, търсим най-изгодната цена и се опитваме да предложим най-качественото обслужване. Предлагаме гъвкава система на доставките, изпълняваме специални поръчки.
Имаме магазини в София и Плевен, а складовите ни бази са разположени в България и Гърция

Източник: TРАНС ЮНИОН МОТОР ООД - директен вносител на оригинални резервни части

При изписване на заглавието и етикетите "TРАНС ЮНИОН МОТОР ООД - директен вносител на оригинални резервни части BOVA DAF IVECO MAN mercedes SCANIA SETRA Volvo ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • tиьхя (хсдх пдшди дда - асиеншех ухдясшев хь дисжсхьвхс иеюеиухс `ьяшс bova daf iveco man mercedes scania setra volvo
  • t,дки зкрфк ;фйф, ффо - ор,еуйек лкфирйе. кд ф,рхркд.кр ,епе,лкр 'дийр bova daf iveco man mercedes scania setra volvo
  • t,dki zkrfk ;fjf, ffo - or,eujek lkfirje. kd f,rhrkd.kr ,epe,lkr 'dijr bova daf iveco man mercedes scania setra volvo
  • trans \nion motor ood - direkten wnositel na originalni rezerwni `asti bova daf iveco man mercedes scania setra volvo
bova daf iveco man mercedes scania setra volvo